Pasta-pizza på pind er genialt til dine børns madpakker. Små pizzaer på spyd lavet af en bund af pasta med ketchup og ost på toppen.
Dine børn vil elske dig, når de åbner deres madkasser og finder de her skønne pasta-pizza på pind!
For de er både sjove, smager skønt - og så er de i øvrigt en god måde at få brugt resterne fra køleskabet på.
Se også: Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)
Du sætter simpelthen bare pastaskruer eller pastapenne tæt på et træspyd, pensler dem med ketchup og topper dem med rød peberfrugt, tørret oregano og revet mozzarella.
Så skal de lige have en tur i ovnen, inden de bliver kølet af og er klar til at ryge i madpakken - eller på bordet til børnefødselsdagen.
Opskriften er udviklen af Ellen Jensen.
Opskrift på pasta-pizza på pind
Pasta-pizza på pind
Ingredienser
- 40 pastaskruer - kogte og afkølede
- 4 spiseskefulde ketchup
- 0,5 rød peberfrugt - i små tern
- 1 teskefuld oregano - tørret
- 6 spiseskefulde mozzarella - revet
Sådan gør du
- Start med at sætte dine pastaskruer eller pastapenne på spyd. Du skal sætte cirka 10 pastaskruer på hvert spyd, og de skal sidde rimelig tæt, da de jo er bunden i pasta-pizza'en.
- Pensl nu pastaerne med ketchup, både på for og bagside og læg træspydene på en bageplade med bagepapir.
- Drys rød peberfrugt i små tern og tørret oregano ud på pasta-pizza på pind.
- Slut af med at drysse revet mozzarella på toppen.
- Bag nu dine pasta-pizza på pind i 8-10 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, indtil osten er smeltet.
- Køl pasta-pizza-spydene af, inden de serveres.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Du kan vælge at komme andet fyld på dine pasta-pizza på pind. Drys dem for eksempel med majs, små stykker skinke eller peperoni.
Del dine ideer og tanker med os andre her: