Min opskrift på hele ovnbagte kyllingelår med masser af smag. Fremgangsmåde med stegetid og den perfekte krydring af over- og underlår i ovn.
De ovnbagte hele kyllingelår er en populær ret i de danske køkkener, og det er ikke uden grund.
Dels får du faktisk lækkert kyllingekød, der både er mørt og med masser af smag, og samtidig er det ikke en dyr ret. Ofte kan man endda finde kyllingelårene på tilbud i supermarkederne.
Opskriften er beregnet til 4 personer med et over- og underlår til hver, men du kan jo lave flere, hvis I er mere sultne.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på ovnbagte hele kyllingelår
Ovnbagte hele kyllingelår
Ingredienser
- 4 hele over- og underlår - fra kylling
- 4 spiseskefulde olivenolie
- 2 teskefulde paprika
- 2 teskefulde hvidløgspulver
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til ovnbagte kyllingelår starter du med at lægge over- og underlår i et ovnfast fad.
- Smør kyllingelårene grundigt med olivenolie, og krydr med paprika, hvidløgspulver, salt og friskkværnet peber.
- Bages 45 minutter ved 200 grader varmluft.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De ovnbagte hele kyllingelår serveres straks sammen med lækkert tilbehør.
Her passer stegte kartofler, paprikasauce og en skøn spidskålssalat med æble fint til. Eller hvad du ellers synes.
bent koch hansen
hej HOLGER. Først vil jeg sige at jeg er en stor fan af dine opskrifter. nemt og tilgængeligt. Så kommer mit spørgsmål--- for ca. 5 dage siden var der en opskrift med hele kyllingelår i ovn med hvidløg og bacon bl a til 4 prs. hvor finder jeg den opskrift.
mvh. bent koch
Holger Rørby Madsen
Hej Bent
Tak for det - det er jeg meget glad for at høre. Jeg ved ikke lige hvad det er for en af retterne, men du skal selv lige prøve at kigge her: https://madensverden.dk/#search
Og så søge på kylling eller kyllingelår.
Alt det bedste
Holger