Se den lækre opskrift på oksemørbrad marineret i engelsk sauce, hvor tykke skiver af mørbrad krydres med en engelsk sauce marinade.
Oksemørbrad marineret i engelsk sauce er en særdeles lækker måde at tilberede mørbraden på.
Oksemørbraden skæres ud i tykke bøffer, der marineres i en blanding af engelsk sauce og olivenolie.
Derefter skal bøfferne trække i marinaden i en halv times tid, så de optager den krydrede smag inden turen på grillen.
Opskriften er til fire personer.
Til oksemørbrad marineret i engelsk sauce skal du bruge:
4 bøffer af oksemørbrad - gerne på 200 gram stykket
Groft salt
Marinaden laves af
4 spiseskefulde engelsk sauce
1 spiseskefuld olivenolie
Salt
Peberblanding eller Texas krydderi
Sådan laver du oksemørbrad marineret i engelsk sauce:
Skær fire gode bøffer af oksemørbraden, og skær bøfferne helt fri for fedt og sener. Afpudsede oksemørbradsbøffer er bare bedst.
I en lille skål blandes engelsk sauce med olivenolie, og marinaden røres godt sammen.
Smør nu bøfferne godt ind i engelsk sauce marinaden, krydr med groft salt og lad dem trække i 30 minutter.
Varm grillen godt op, og du skal stege bøfferne ved direkte og høj varme varme.
Grill nu bøfferne i 2-3 minutter på hver side, afhængig af hvor rødt du ønsker kødet. Men oksemørbrad skal aldrig overtilberedes, fordi det hurtigt bliver tørt.
Tag oksemørbradsbøfferne af grillen og krydr med en god peberblanding eller Texas krydderi, og lad dem dem derefter hvile i fem minutter inden servering.
TILBEHØR KAN VÆRE sauce bearnaise, hasselback kartofler og en lækker tomatsalat.
Hvad synes du om denne opskrift?
Stem her
( stemme)Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.