Her er den bedste nytårsmenu, som du nemt kan lave. Med opskrift på bresaola, oksemørbrad, grøn pebersovs og chokolademousse. Til nytårsaften 2021.
Masser af dejlige spisesteder landet over tilbyder en lækker nytårsmenu, som du selv samler derhjemme. Og det er fint.
Men hvorfor ikke lave det hele fra bunden selv. For det er faktisk slet ikke så svært.
Nytårsmenu
Her er mit forslag til en særdeles lækker menu nytårsaften, som du sagtens selv kan lave.
Menuen byder på en forret med breosaola og rucola, dernæst en hovedret med mør og saftig oksemørbrad, der serveres med en skøn pebersauce og pommes anna.
Til dessert selvfølgelig en lækker chokolademousse.
Forret Nytårsaften 2021
Vi starter med bresaola, som du laver således:
Oksemørbrad
Så gælder det hovedretten i årets nytårsmenu, hvor du skal tilberede en saftig og mør oksemørbrad.
Du skal lave helstegt oksemørbrad, og den bliver bedst når den har en kernetemperatur på 57 grader. Se her hvordan du laver den:
Til den helstegte oksemørbrad laver du en lækker madagaskar grøn pebersauce:
Jeg vil foreslå en fantastisk pommes anna til oksemørbraden.
Den må gerne laves dagen i forvejen, og det tager lidt af presset på selve nytårsaftensdag. Sådan laver du pommes anna:
Dessert
Og så kommer vi til desserten i årets nytårsmenu. Jeg vil foreslå en klassiker: Chokolademousse.
Pynt den eventuelt med friske bær og letpisket flødeskum. Også gerne lidt revet Valrhona chokolade:
Tilbage er der blot at ønske et GODT NYTÅR og en fantastisk nytårsaften 2021.
Se i øvrigt også hvordan du laver kransekage.
Din vurdering
-
Nytårsmenu
Stem her
( stemmer)Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk på grillen
Mamas koteletter med masser af tomater og pasta
Sådan bager du en lækker marmorkage
Sådan laver du millionbøf
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.
Hvis du tager mørbraden ud ved præcis 57 grader og lader termometeret sidde i mørbraden, vil du opdage, at eftervarmen får temperaturen til at stige til mindst 60-62 grader. Altså, hvis du ønsker en sluttemperatur på 57 grader, skal mørbraden ud ved ca. 54 grader på termometeret.