Her er en nem opskrift på pastasalat med spidskål og ærter, og den er hurtig at lave. Pastasalaten bruges som tilbehør til kødretter, herunder frikadeller.
Pastasalat med spidskål er en salat, som de fleste synes godt om.
Her har jeg også kommet lidt ærter i, og det hele vendes med lidt olie og citronsaft.
Pastasalaten er god som tilbehør til lettere kødretter, herunder frikadeller, medister og koteletter.
Opskrift på pastasalat med spidskål
Nem pastasalat med spidskål og ærter
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Kog saltet vand op til pasta, og kom pastaen i. Se kogetiden på pakken, og vær opmærksom på, at spidskål og ærter skal i 2 minutter før pastaen er kogt al dente - altså med lidt bid.
- Imens pastaen koger, snitter du spidskålen i tynde strimler. Del spidskålen i kvarte, skær den i kvarte og derefter i strimler. Tag ærterne op af fryseren, og hak persille fint.
- Når der kommer et par minutter af kogetiden på pastaen, kommes snittet spidskål og ærter i. Lad det koge op i et minuts tid, og hæld derefter din pastasalat med spidskål og ærter i et dørslag til afdrypning.
- Tomaterne skæres i mindre både, og du kan også bruge små tomater, der så blot halveres.
- Vend tomater og persille sammen med pastasalaten, og hæld også lidt olie og en smule citronsaft ved. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Se også mine opskrifter på:
Kom med din kommentar her