Prøv denne opskrift på marineret svinemørbrad med chipotle, der giver mørbraden masser af smag. Kan tilberedes i ovn eller grill på ca. 15-20 minutter.
Marineret svinemørbrad med chipotle er en fremragende opskrift på mørbrad, og du kan som sagt enten tilberede den i ovnen eller grillen ved en indirekte varme.
Har du ikke chipotle, kan det sagtens erstattet med enten en røget paprika eller chilipulver.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på marineret svinemørbrad
Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudset
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. soja
- 2 fed hvidløg knust og finthakket
- 1 tsk. chipotle i Abodo puré - eller anden chili
- 1 tsk. honning flydende
Sådan gør du
- Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
- Afpuds mørbraden og kom den i en frysepose.
- Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
- Læg det på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
- Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
- Læg det i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
- Tag den ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind.
- Skær i skiver og server.
Næringsindhold
Tips
Marineret svinemørbrad serveres straks, hvor mørbraden skæres ud i tynde skiver.
Tilbehør kan blandt andet være disse:
Comments
No Comments