Madplan uge 23 byder på gode retter med sommermad, da vi jo nu nærmer os sankthans aften. Her er opskrifter til hele ugen.
Madplan uge 23 er din inspiration til ugens hovedmåltider, hvor der er varierende opskrifter til alle ugens dage.
Mandag: Flankesteg
Flankestegen er et overset stykke kød, som smager virkelig dejligt. Her er det ovnstegt flankesteg, og i opskriften er der forslag til tilbehør.
Tirsdag: Tærte med asparges
Det er sæson for de friske, grønne asparges - og de er faktisk rigtig gode i en tærte. Opskriften her er samtidig med en lækker og hjemmelavet tærtedej, og det er faktisk ret nemt. Opskriften på aspargestærte er her:
Onsdag: Dampede rødspætter
Rødspætter er virkelig god, dansk sommermad, og her er de dampet i ovnen, og serveret med en lækker, flødestuvet spinat. Sådan laver du de dampede rødspætter:
Torsdag: Nem pastaret
Her er en skån ret med pasta og parmaskinke, og jeg vil anbefale du bruger en bred båndpasta, gerne tørret.
Fredag: Mørbrad med nye kartofler
En dejlig ret med svinemørbrad i fad, der serveres med nye, danske kartofler og dampede, grønne asparges:
Lørdag: Kylling i fad
Lækker lørdagsmad kunne være denne dejlige ret med dansk sommerkylling, der tilberedes i et fad i ovnen sammen med ris og grøntsager.
Søndag: Tarteletter
Slut ugen af med manér - og denne dejlige opskrift på tarteletter med høns i asparges. Du kan lave dine egne tarteletter - eller blot købe nogle færdigbagte.