Her får du den gratis madplan til uge 46, og som altid er det med masser af lækre og nemme retter. Inkl. opskrift på and til mortensaften.
Med uge 46 er vi kommet godt ind i november, og her får du en god madplan til hele ugen.
Det er naturligvis inkl. mad til mortensaften, som vi jo holder den 10. november, og her står den på andesteg med tilbehør.
Glæd dig også til andre skønne retter, og prøv også ugens kage.
Mandag: Panerede koteletter
Vi starter uge 46 med panerede koteletter, der serveres med stuvede kartofler og ærter. Det er en dejlig efterårsret.
Tirsdag: And til mortensaften
Så blev det mortensaften, som jo altid falder den 10. november.
Traditionen tro står den derfor på andesteg, og her kan du se hvordan du steger anden. I opskriften finder du også opskrifterne på brunede kartofler, andesovs og rødkålssalat.
Onsdag: Rødspætter i fad med grønt
Onsdag er fiskedag, og denne uges fisk er rødspætter. En nem opskrift på rødspætter i fad med blandt andet spidskål.
Torsdag: Kartoffel porre suppe
Her i uge 46 skal vi selvfølgelig også have en god suppe - og den er denne lækre og populære kartoffel- og porresuppe. Serveres med groft brød - og så mætter den fint til aftensmad.
Fredag: Pasta med verdens bedste kødsovs
Jeg elsker pasta, og det er menuen denne fredag. Men ikke hvilken som helst kedelig kødsovs. Du skal nemlig lave denne, som smager forrygende af Italien, sol og varme - og som matcher en god pasta perfekt.
Lørdag: Grydestegt roastbeef
Grydestegt roastbeef er klassisk weekendmad, og det er også menuen denne lørdag. Du kan evt. servere stegen hjemmelavede pommes frites og bearnaise - opskrift på det nederst i opskriften her.
Søndag: Æggekage med stegt flæsk
Æggekage er for mig rigtig søndagsmad. Efter en god gåtur søndag eftermiddag i efterårsvejret, er det skønt at tilberede en lækker æggekage. Her med stegt flæsk på toppen.
Ugens kage: Black magic kage
Vi runder ugen af med en god kage, som du kan bage lige når du har lyst. Det er den populære Black Magic chokoladekage, som smager himmelsk godt.
Kom med din kommentar her