Se den inspirerende madplan til uge 21, der giver dig gode forslag til god mad hver dag med nemme opskrifter.
En god madplan til uge 21, der byder på alt fra lækker weekendmad til ugens fisk og lækker mad med pasta og kylling.
Mandag: Karbonader i ovn
Karbonader er nemme at lave i ovnen, og her er de med nye kartofler og stuvede ærter og gulerødder.
Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs
Dansk mad når det er bedst. Stegt flæsk med nye, danske kartofler og persillesovs.
Onsdag: Laks med risotto
Ugens fisk er laks, som bages i ovnen. Prøv at servere laksen med denne risotto, der koges med kalvefond.
Torsdag: Pasta med bacon
En hurtig ret torsdag kan være denne dejlige pastaret med bacon og en meget lækker flødesauce.
Fredag: Kylling og pancetta
Sommermad på en fredag med kylling og pancetta, som selvfølgelig kan erstattes med bacon.
Lørdag: Lækker ribeye med tilbehør
Lørdag er bøfdag, og en smørstegt ribeye er noget af det bedste, når vi taler bøffer. Kødet er godt fedtmarmoreret, og det giver en meget mør bøf:
Søndag: Kyllingebryst med pæresalat
Slut ugen med en let omgang mad. Lav denne dejlige pæresalat, som du serverer sammen med et stykke kyllingebryst til hver person. Steg kyllingen fem minutter på hver side i lidt olie, og krydr med salt og peber. Og nyd den så sammen med salaten.