Laksepizza med rucola er rigtig dejlig aftensmad, og så er den let at lave. Køb en surdejsbund, så sparer du arbejdstid i køkkenet.
Laksepizza med rucola, creme fraiche og ost er en sund pizza bagt på surdejspizzabund.
Surdejsbunden kan man købe, så pizzaen tager ikke lang tid at lave. Og så har du et dejligt måltid, som kan serveres med en skål salat.
Hvis du vil lave din egen pizzabund i stedet for at købe en, kan du følge denne opskrift på hjemmelavet pizzadej.
Opskrift på laksepizza med rucola
Ingredienser
- 1 surdejspizzabund
- 100 gram røget laks i tynde skiver
- 2 håndfulde rucola
- ½ citron skallen herfra
- 3 spsk cremefraiche 9%
- ½ rødløg i tynde ringe
- 6 cherrytomater i tynde skiver
- Emmentalerost revet
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 250 grader varmluft grill.
- Læg pizzabunden på en pizzasten og/eller en bageplade beklædt med bagepapir.
- Smør cremefraiche ud, så den dækker hele pizzaen. Fordel løg og cherrytomater.
- Riv ost over hele pizzaen.
- Sæt den ind i den forvarmede ovn i 7 minutter.
- Tag pizzaen ud og fordel rucola og laks på den bagte pizza. Top til sidst med revet citronskal. Nu er din laksepizza med rucola klar til servering.
Tip
I opskriften er der brugt koldrøget laks, men du kan vælge varmrøget i stedet, hvis du bedre kan lide det.
Og så kan du eventuelt toppe pizzaen med dild, som passer godt sammen med de andre smage. Velbekomme.
Se andre opskrifter på pizza:
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
Comments
No Comments