En nem og lækker opskrift på kylling med pikantost. Retten laves i et fad i ovnen, og indeholder bla. kyllingebryst, pikantost, bacon, spinat og asparges.
Kylling med pikantost og bacon er en af de populære retter, som du nemt kan lave i et fad.
Derfor er retten god på hverdage, men den kan bestemt også bruges som en lækker gæstemad i weekenden.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Opskrift på kylling med pikantost
Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 3-4 kyllingefileter skåret i grove stykker
- 250 g champignon i halve eller kvarte
- 1 bundt grønne asparges i ca. 2 cm. lange stykker
- 1 bundt forårsløg i ca. 2 cm. lange stykker
- 1 pakke bacon i tern i tern
- 1 bakke spinat godt skyllet, afdryppet
- 1 madlavningsfløde
- 1 pakke pikantost
- 4 tomater (eller flere hvis der bruges cocktail- eller cherrytomater)
- salt og friskkværnet peber
- Lidt olie til stegning
Sådan gør du
- Svits kyllingestykkerne i lidt olie, til de bliver brune, krydr med salt og peber - hæld det i et ovnfast fad.
- Svits bacon til det er sprødt og gyldent og hæld det over kyllingestykkerne.
- Svits champignon og hæld det i fadet.
- Knæk det nederste af de friske asparges, skær dem i stykker sammen med forårsløg og rist dem et par minutter på panden, krydr med lidt salt og friskkværnet peber - hæld det i fadet.
- Skær tomater i skiver (eller både) og kom dem ovenpå alle grønsagerne.
- Kom det friske spinat på panden, med det vand der hænger ved dem (ikke for meget), svits det til det falder sammen. Krydr med salt og lidt friskkværnet peber, hæld madlavningsfløde og pikantosten (jeg brugte lige knap det hele) ved.
- Rør rundt til osten er smeltet og hæld det så over alle grønsager.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.
- Kylling med pikantost serveres straks med ris eller pasta.
Se også opskriften på kylling i fad med kartofler. Den er nemlig også god!
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her