En opskrift på kylling fyldt med hytteost, der er meget nem at lave. En lidt anderledes kyllingeret med ost, der steges færdig i ovnen.
Kylling fyldt med hytteost er en skøn ret med kyllingebryst, der først brunes af på panden og derefter steges færdig i ovnen.
Selvfølgelig fyldt med hytteost og lidt mozzarella, og retten er ikke stærk i smagen. Røget paprika kan erstattes med en almindelig paprika.
Bemærk at opskriften er beregnet til 2 personer, men den er nem at gange op til eks. 4 personer.
Opskrift på kylling fyldt med hytteost
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfilet - afpudset
- salt og friskkværnet peber
- 1 teske paprika - gerne røget paprika
- 3 spiseskefulde hytteost
- 2 spiseskefulde mozzarellaost - revet
- 0,5 æg
- 0,5 rød peberfrugt - i strimler
Sådan gør du
- Til kylling fyldt med hytteost starter du med at afpuds kyllingebrystfileter.
- Læg dem på en skærebræt, læg en frysepose over og bank dem flade.
- Krydr dem med lidt salt, friskkværnet peber og røget paprika.
- Rør hytteost med den revne mozzarella, et halvt æg, lidt salt og friskkværnet peber.
- Kom lidt af hytteostblandingen på hver kyllingebryst, læg et par peberfrugtstrimler og rul kyllingebrystfileterne sammen. Hold dem sammen med en tandstikker.
- Varm lidt olie på en en pande og brun rullerne på alle sider, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Når de er brunet på alle sider, så læg dem i en ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, til de er helt gennemstegt. Bages ved almindelig over- og undervarme.
Næringsindhold
Tips
Kylling fyldt med hytteost serveres straks, og gerne sammen med bagte rodfrugter. Dertil eventuelt en sprød broccolisalat. Velbekomme.
I airfryer
Du kan også lave de fyldte kyllingefileter i en airfryer.
Her behøver du ikke brune dem først, men i stedet lægges de direkte på risten i airfryeren.
Giv dem cirka 20 minutter ved 200 grader. Afhængig af model kan tiden variere lidt.
Del dine ideer og tanker med os andre her: