• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Madens Verden

Opskrifter på god mad.

Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Brød
    • Dessert
    • Drikke
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Kager
    • Morgenmad
    • Salater
    • Sovs
    • Søde sager
    • Tilbehør
    • Vegetar
  • Quiz
  • Køb app
  • Leksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om/kontakt
  • Login
  • Log ud
  • Huskelisten
Forside » Opskrifter » Kager » Kanelsnegle – hjemmebagte kanelsnegle af gærdej
Kanelsnegle – hjemmebagte kanelsnegle af gærdej

Kanelsnegle – hjemmebagte kanelsnegle af gærdej

Udgivet: 1. april 2017 Opdateret: 12. november 2018 af Madensverden.dkKategori:Kager

959
DEL
DelPinterestPrintNyhedsbrev
MailTwitterGoogleDiggStumbleuponVkTumblrSkypeFlipboard

Indhold

  1. Opskrift på kanelsnegle af gærdej
  2. Sådan bager du kanelsnegle

Kanelsnegle af gærdej er vel nok et af de allermest populære stykker bagværk, og her får du opskriften på Danmarks bedste kanelsnegle, der er luftige, lækre, snaskede og med den rigtige glasur.

Der findes et utal af opskrifter på kanelsnegle af gærdej, men denne mener jeg er Danmarks bedste, og den har taget en del forsøg at nå frem til.

I sådan en kanelsnegl er der en god og lækker krumme, passende med snask og fyld, og de har en både aromatisk og velsmagende mængde kanel.

Opskriften giver 10 kanelsnegle.

Opskrift på kanelsnegle af gærdej

Til dejen:
250 gram hvedemel
30 gram smør i tern
2 spiseskefulde sukker
1 deciliter lunken mælk (cirka 37 grader)
20 gram gær
1 stort æg eller to små

Fyld/remonce:
100 gram blødt smør
100 gram sukker
4 teskefulde kanel

Pensling:
Et sammenpisket æg
1 spiseskefuld sukker
1 teskefuld kanel

Glasur:
1 pasteuriseret æggehvide
150 gram flormelis

Bagetid for kanelsnegle: Cirka 13-15 minutter ved 200 grader varmluft

HER ER DEN bedste opskrift på sødmælks franskbrød

Sådan bager du kanelsnegle

Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle, den skal være håndvarm, hvilket vil sige cirka 37 grader.

Hæld så mælken op i en røreskål, kom gær i, og rør gøren ud i mælken. Brug dejkrogen.

Så kommer du smør i tern, hvedemel, sukker og æg ned i skålen, og lader det bliver æltet godt igennem ved middel hastighed i 10 minutter.

Så laver du remonce til sneglene. Kom sukker, smør og fire teskefulde kanel op i en anden skål, og ælt det sammen med fingrene til remoncen er ensartet.

Kom mel ud på bordet – ælt dejen hurtigt, og rul den ud til en firkant på cirka 25 gange 30 centimeter. Det er vigtigt at du har mel nok på bordet, så dejen ikke hænger fast.

Smør remonce ud på dejen. Du må gerne lave et fint lag over hele dejen.

Så ruller du dejen til kanelsneglene sammen. Start med siden ud mod dig selv, og tril forsigtigt dejen sammen. Se billedet.

Læg et lag remonce på dejen til vores kanelsnegle, og tril forsigtigt dejen sammen. Foto: Guffeliguf.dk.

Læg et lag remonce på dejen til vores kanelsnegle, og tril forsigtigt dejen sammen. Foto: Guffeliguf.dk.

Tag så en skarp kniv, og skær 10 kanelsnegle ud. Endestykkerne skærer du af og smider væk.

Skår 10 løkre kanelsnegle ud af rullen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Foto: Guffeliguf.dk.

Skår 10 løkre kanelsnegle ud af rullen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Foto: Guffeliguf.dk.

Kanelsneglene lægger du på en bageplade beklædt med bagepapir, men husk lige at bukke enderne ind over sneglene. Så går de ikke op under bagningen.

SÅDAN BAGER DU super gode rundstykker (med et godt trick)

Læg et viskestykke over, og lad sneglene hæve i 25 minutter.

Kanelsnegle skal hæve i 25 minutter inden bagning. Læg et viskestykke over. Foto: Guffeliguf.dk.

Kanelsnegle skal hæve i 25 minutter inden bagning. Læg et viskestykke over. Foto: Guffeliguf.dk.

Pisk et æg, og pensl sneglene grundigt. Alle sider skal have, og især ved samlingerne giver du lige kanelsneglene lidt ekstra æg. Drys med sukker og kanel.

Bag så kanelsneglene i ovnen ved 200 grader. De skal bage i 13-15 minutter. Tag sneglene ud, og lad dem køle af.

Så er vores kanelsnegle færdige efter 15 minutter i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af, og giv dem så et lag ægte glasur. Foto: Guffeliguf.dk.

Så er vores kanelsnegle færdige efter 15 minutter i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af, og giv dem så et lag ægte glasur. Foto: Guffeliguf.dk.

 

Til den ægte glasur til kanelsnegle skal d bruge en æggehvide, så du pisker luftig. Æggehviden skal ikke være stiv, men med masser af luft.

Pisk så flormelis gradvist ind i æggehviden, og læg så en lækker klat glasur på hver kanelsnegl. Lad glasuren tørre.

Kanelsnegle er vel nok et af de allermest populære stykker bagværk, og her får du opskriften på Danmarks bedste kanelsnegle, der luftige, lækre, snaskede og med den ægte glasur. Foto: Guffeliguf.dk.

Kanelsnegle er vel nok et af de allermest populære stykker bagværk, og her får du opskriften på Danmarks bedste kanelsnegle, der luftige, lækre, snaskede og med den ægte glasur. Foto: Guffeliguf.dk.

Bedøm opskriften
  • Kanelsnegle af gærdej
Sending
Stem her
4 (3 stemmer)
  • Se de nyeste opskrifter på forsiden - klik her

Din huskeliste

Under hver opskrift kan du tilføje den til din egen og personlige huskeliste, så du altid kan finde dine favoritter igen.

Om opskriften

Jeg håber du kan lide opskriften, og husk at du altid kan klikke på links i opskrifterne, hvor du vil finde flere opskrifter med de enkelte ingredienser eller lignende forslag. I menu-linjen øverst finder du genveje til de mest brugte funktioner på Madens Verden. God fornøjelse.

Søg opskrift på Madens Verden

« Kamben på grill, i ovn, med kogetid, marinade – det hele!
Cantuccini (biscotti) – italienske mandelkager »

2 kommentarer

  1. Tanja Mortensen 26. oktober 2015

    Suverænt de bedste kanelsnegle vi nogensinde har bagt. Lækre og bløde. Men vi lavede lidt ekstra glasur 🙂 Det må man godt. Tak for opskriften – værd at anbefale. Mvh Tanja M. fra Aarhus

  2. Guffeliguf 27. oktober 2015

    Hej Tanja
    Mange tak, og jeg er enig 🙂 Så luftige og lækre kan kanelsnegle være af en god gærdej. Nogen gange kommer jeg også lidt fyld i sneglene, men det er jo en smagssag. De bedte hilsner, Holger, Guffeliguf.dk.

Kom med din kommentar

Annuller svar

Primary Sidebar

Har du en bruger?

Log ind / Opret dig som bruger

Søg opskrift her

Mest populære lige nu

  • Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs
  • Nem æblestang med creme og marcipan
  • Madplan uge 8: Nem hverdagsmad til hele ugen
  • Fakta om bagepulver og hvad det kan bruges til
  • Nutellakage af blot to ingredienser
  • Sådan laver du stegt kylling i ovn – med stegetid
  • Tærtetid: De 5 bedste opskrifter på tærte som hovedret
  • Kiksekage – opskrift med eller uden palmin
  • Salat med edamamebønner, spidskål og æbler
  • Hvidkål – Opskrifter, fakta og næringsindhold

Om Madens Verden

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Her finder du de bedste opskrifter, som jeg forsøger at gøre så nemme og forståelige som muligt. Det er nemlig ikke så svært at lave god mad. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

>> Læs mere her på denne side...

>> Tilfreds? Anbefal os her

Ny Madens Verden app

Senest tilføjede opskrifter

  • Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
  • Nem æblestang med creme og marcipan
  • Madplan uge 8: Nem hverdagsmad til hele ugen
  • Schnitzler med salvie og lækker salviesauce
  • Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs

Få nyhedsbrev med de bedste opskrifter


Tilmeld dig nyhedsbrevet til Madensverden.dk, hvor alle kan lave god mad. Her er nemme opskrifter på virkelig god mad.

Ja tak



Populære søgninger lige nu

Footer

Mere inspiration

Grillet kalveculotte, der først marineres i lidt soja og rosmarin, og derefter grilles mør som smør ved indirekte varme. Foto: Guffeliguf.dk.

Grillet kalveculotte: Sojamarineret kalveculotte med rosmarin

En super lækker radisesalat mednspidskål og andre gode ting, der vendes med en hjemmelavet sennepsvinaigrette, der er en let syrlig dressing med sennep. Foto: Guffeliguf.dk.

Radisesalat med sennepsvinaigrette

En vidunderlig Nyord burger med sennep fra den lille ø Nyord ved Møn. En rigtig sommerburger, der laves med spidskål og rødløgsrelish. Foto: Guffeliguf.dk.

Nyord burger med sennep, spidskål og rødløgsrelish

Prøv den lækre kyllingesalat med spidskål og pasta, der er det perfekte hovedmåltid. Sund fastfood, der kan serveres med et stykke brød til. Foto: Madensverden.dk.

Kyllingesalat med spidskål og pasta

En god hakkebøf opskrift, hvor hakkebøfferne er nemme at lave. De skal nemlig ikke æltes, men blot rulles, og derefter skæres i bøffer. Som du ser på billedet. Foto: Madensverden.dk.

Hakkebøf opskrift – se det gode trick

Helstegt oksemørbrad brunes i smør på en varm pande, og derefter er stegetiden blot 20 minutter i ovnen. Oksemørbraden krydres kun med salt og peber. Foto: Madensverden.dk.

Helstegt oksemørbrad opskrift med stegetid og kernetemperatur

En hel lakseside skal steges i 20 minutter, og det gælder både i ovn og på grill. Her lavet med hvidløg og lidt honning. Foto: Madensverden.dk.

Hel lakseside i ovn eller grill steges i 20 minutter

En gammel klassiker, men super dejlig mad: Lørdagskylling med paprika. Kyllingen parteres og krydres med paprika, inden den steges i et fad i ovnen. Foto: Madensverden.dk.

Lørdagskylling med paprika (kylling i ovn)

Anbefalinger fra brugerne

Nu kan jeg få maden til at smage af noget!

Hej Holger Tusind, tusind tak for denne fantastiske side. Jeg er blevet totalt afhængig af dine skønne og let tilgængelige opskrifter. Nu kan jeg få maden til at smage af andet af noget, og råvarerne er noget man kan få… Læs hele anbefalingen her… “Nu kan jeg få maden til at smage af noget!”

Lisbeth Hesselholt Andersen
Se alle anbefalinger her

Meget tilfreds med masser af grønt

Jeg er meget tilfreds og det er kun 14 dage siden jeg prøvede dine opskrifter. Meget varieret og masser af “grønt” tak. VH Britt

britt andersen
Se alle anbefalinger her

Det er en fantastisk hjemmeside

Det er en fantastisk hjemmeside. Bruger den rigtig meget – og er helt vild med søgefunktionen 👍 Virkelig gode opskrifter 😉😉 Hanne Damkjær

Hanne Damkjær
Se alle anbefalinger her

Vild med opskrifterne

Jeg er VILD med denne side – får en masse god inspiration til madlavningen … og har aldrig været uheldig med jeres opskrifter  I LOVE IT 

Vibeke Møller Pedersen
Se alle anbefalinger her

Meget tilfreds

Gode på alle opskrifter. Er meget tilfreds.

HJ
Se alle anbefalinger her

Har prøvet verdens bedste rundstykker.

Har prøvet verdens bedste rundstykker. og de var det Bløddejen fungerer også.

Bjørn Petersen
Se alle anbefalinger her

Gode råd og opskrifter

Du kommer med mange gode råd og nogle gode opskrifter, som jeg kan bruge. Maria Albrechtsen

Maria Albrechtsen
Se alle anbefalinger her

Stor glæde af opskrifterne

Hej. Jeg får dine opskrifter på min mobil. Jeg har lavet mad i mange år, men har stor glæde af dine opskrifter, for en gammel hund kan også lære nye kunster. Når dine opskrifter, kommer på mobilen, giver de ofte… Læs hele anbefalingen her… “Stor glæde af opskrifterne”

Palle
Se alle anbefalinger her

Varm anbefaling

Hvis jeg leder efter en eller anden opskrift er det første sted jeg kigger helt sikkert Madens Verden . Fantastisk godt og nemt forklaret og indtil nu er der ikke noget der er mislykket . Kan VARMT anbefales. Keep going… Læs hele anbefalingen her… “Varm anbefaling”

Dorte Ettner
Se alle anbefalinger her

Aldrig har stegt flæsk smagt bedre

Stegt flæsk. Jeg er simpelthen så glad for den opskrift i viser. Aldrig har stegt flæsk været mere lækkert, og med sprød svær. Men man skal være over det de sidste 10 minutter hvor temperaturen bliver hævet til 230 –… Læs hele anbefalingen her… “Aldrig har stegt flæsk smagt bedre”

Per Vinther Nielsen
Se alle anbefalinger her

Gode opskrifter til en travl hverdag

Så mange gode opskrifter og ideer til god mad. Mange nemme og simple i en travl hverdag, og er så velsmagende og sunde.

Thomas H. Pedersen
Se alle anbefalinger her

Dejligt med så mange ovnretter

Tak for nogle dejlige og nemme opskrifter. Jeg har som forholdsvis ny bruger allerede haft meget glæde af dem. Det er specielt dejligt med så mange ovnretter. Ulla Marqversen

Ulla Marqversen
Se alle anbefalinger her

Inspirerende blog

Jeg har prøvet at bage mange rugbrød og aldrig været heldig med det. Men dit rugbrød er helt fantastisk. Tager lang tid men god mad tager jo lang tid. Hjertelig tak for opskriften og en inspirerende blog.

Alice Schack Furuberg
Se alle anbefalinger her

Gode og velsmagende retter

Gode velsmagende retter der er lette at lave. VH Kjeld

Kjeld Brask
Se alle anbefalinger her

Verdens bedste kogebog

Madens verden er ganske enkelt verdens bedste kogebog. Man kan finde ALT hvad der er værd at vide om mad- skrevet så alle kan forstå det. Jeg bruger Madens Verden hver dag for ny inspiration.

Bente Petersen
Se alle anbefalinger her

Overskuelige opskrifter

Jeg vil på det varmeste anbefale Madens Verden, opskrifterne er overskuelige, og resultatet er altid godt. Jeg takker mange gange, da jeg ikke er nogen kok, men følger jeg jeres opskrifter, har resultatet været godt. Med venlig hilsen Lisbeth

Lisbeth
Se alle anbefalinger her

Bruger mange af dine opskrifter

Jeg syntes det er en rigtig god side du har lavet. Vi bruger mange af dine opskrifter, speciel gryderetterne. Tak for en god side. Thomas

thomas
Se alle anbefalinger her

Jeg kan varmt anbefale siden

Jeg kan varmt anbefale siden her. Mange af opskrifterne er nemme og hurtige at gå igang. Så er det bare op til dig, at bestemme dig for hvad du / familien har lyst i dag. Bon appetit 🙂 VH Carsten Veisig

Carsten Veisig
Se alle anbefalinger her

Størst på kager

Størst på det du bruger til kager. VH Eva

eva lindtoft sørensen
Se alle anbefalinger her

Lækker mad

Det er rigtig lækker mad. Og der er nok af den. Tak for en fantastisk netkogebog, vil klart anbefale den

Christina Vinsti Green Rasmussen
Se alle anbefalinger her

Nemme og forståelige opskrifter

Her i huset er vi gamle folk, og kan ikke rigtig med alle de nye sære ting der bruges til mad. Men gode gammeldags retter, med grøntsager til, kan vi li`- Og blandt opskrifterne her er inspiration til at gøre… Læs hele anbefalingen her… “Nemme og forståelige opskrifter”

elly elversøe
Se alle anbefalinger her

I giver mig altid gode ideer til aftensmaden

Jeg synes, at I er pragtfulde. Når man ikke lige ved, hvad mad man skal lave til aften, slår jeg da lige op på madens verden. I kan altid give en ide. Anne Marie

Anne Marie Westerberg
Se alle anbefalinger her

Anbefaler de super lækre boller

Jeg kan helt klart anbefale de klassiske boller her på siden. De er super lækre og luftige. Mmm, siger jeg bare!!

billede med boller på bageplade
Mercedes
Se alle anbefalinger her

Lækker jægergryde

Jeg har prøvet at lave jægergryden med ris og cocktail pølser. Vil varmt anbefale den den var virkelig god og smagfuld. Den får 5 stjerner med en pil opad.

Erland Søndergaard Hansen
Se alle anbefalinger her

Jeg er SÅ glad for Madens Verden

Asparges med bacon, som jeg nettopp så, der vil jeg absolutt anbefale å surre litt gul smelteost rundt aspargesene før man dekker dem med bacon……. Herlig! Jeg er SÅ glad for at jeg ble obs på nettstedet Madens Verden, og… Læs hele anbefalingen her… “Jeg er SÅ glad for Madens Verden”

Tor Bille Langeland
Se alle anbefalinger her

Stor fan af Madens Verden

Jeg er stor fan af Madens Verden, bruger ikke andet. Skønne og nemme opskrifter 🙌 Lisa Andersen

Lisa Andersen
Se alle anbefalinger her

Fantastisk bagt æggekage

Fantastisk bagt æggekage👍😊. Så kan den ikke blive bedre😊🌺 Ann

Ann
Se alle anbefalinger her

Alletiders opskrifts samling

Alletiders opskrifts samling, studerer nøje opskrifterne igennem, og får lyst til at afprøve dem. Hilsen Britta

Britta Sørensen
Se alle anbefalinger her

Rigtig gode velsmagende retter

Er lige begyndt, tak for gode og nemme opskrifter. Rigtig gode velsmagende retter, som jeg vil bruge meget. MVH Niels Peter Kjer

Niels peter kjer
Se alle anbefalinger her

Er blevet afhængig af siden

Jeg har efterhånden prøvet en del af madensverdens opskrifter både til vores aftensmad og til vores hjemmebag og hver gang er det blevet en velsmagende og stor succes. Selv min mand kan være mere med, er så dejligt , vi… Læs hele anbefalingen her… “Er blevet afhængig af siden”

Line Bavnsfelt
Se alle anbefalinger her

Nemme opskrifter

Jeg kan godt lide dine opskrifter. De er lige til at gå til. Kirsten

Kirsten
Se alle anbefalinger her

Forloren mørbrad med luftig kartoffelmos er en super ret

Forloren Mørbrad med luftig kartoffelmos og dampede Brcocoli.ken som blev erstattet med Rødvi Fulgte opskriften undtaget Cherry Eddi som blev erstattet med Æblesider eddike og et stort Elstar æble i.skåret i 4 stykker. Kartoffelmosen blev lavet af 3 bagekartofler og… Læs hele anbefalingen her… “Forloren mørbrad med luftig kartoffelmos er en super ret”

LARS S.M.
Se alle anbefalinger her

Altid velsmagende mad

Glad for denne side og bruger den flittigt. Altid velsmagende og lækker mad fra denne side.

Susanne Bjødstrup Laugesen
Se alle anbefalinger her

Opskrifterne er nemme at gå til

Hej Holger. Jeg har altid været glad for at lave mad og i en travl hverdag med tenagebørn, må det også gerne være nemt,hurtigt og lækkert. Din opskrifter er dejlige nemme at gå til, samt der er rigtig mange inspirerende… Læs hele anbefalingen her… “Opskrifterne er nemme at gå til”

Steen Jimmy Petersen
Se alle anbefalinger her

Jeg er vildt begejstret for opskrifterne

Havde jeg bare opdaget din side noget før.. Jeg er vildt begejstret. Så nu må jeg igang med gryderne og dine opskrifter, efter jeg er blevet enkemand.. Ha’ en god dag VH Kjeld Christensen

Kjeld Christensen
Se alle anbefalinger her

Gode opskrifter til grillen

Jeg elsker at grille og har fået mange fantastiske opskrifter til min gasgrill her i Madens Verden.

Jan Maarlev
Se alle anbefalinger her

Copyright © 2019 · Alle rettigheder tilhører Madensverden.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@madensverden.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OKLæs mere