Her er alt hvad du skal bruge til årets julemenu. Stegt and, to opskrfter på andesovs, brunede kartofler, rødkålssalat, den cremede risalamande. God jul!
I de fleste danske hjem står den på en julemenu med blandt andet stegt and og alt hvad der hører til.
Her får du alle de opskrifter, som du skal bruge for at lave den perfekte julemenu uden stress juleaften.
Stegt and
Vi lægger ud med det vigtigste, nemlig hvordan du steger anden.
Her er en udførlig opskrift med stegetid på anden og andre godt tips.
Flæskesteg
Skal du have flæskesteg juleaften, så kan du her se hvordan du steger den, så sværen bliver sprød.
Andesovs
Andesovs kan laves på flere måder, og her får du først min opskrift på andesovs, der tager lidt længere tid at lave.
Men som til gengæld smager helt fantastisk godt.
Me hvis du vil slippe lidt nemmere om ved andesovsen, så kan du også lave en nem og hurtig sovs til anden.
Og det er altså stadig en rigtig lækker sovs.
Brunede kartofler
Jeg synes også der skal brunede kartofler til en rigtig julemenu.
Og sådan laver du brunede kartofler, der aldrig slår fejl.
Rødkål
Fast tilbehør til juleanden er rødkål. Og her er der også flere gode bud på hvordan en rødkål skal være.
Først tager vi lige opskriften på en frisk rødkålssalat med æbler og granatæble.
En anden populær variant er selvfølgelig en gammeldags rødkål, Den laver du sådan her.
Risalamande
Og en god julemenu slutter selvfølgelig af med en cremet risalamande og jagten på en mandel.
Her er først opskriften på klassisk risalamande lavet på grødris.
Kirsebærsauce
Til risalamande hører selvfølgelig en kirsebærsauce, og her kan du se hvordan du laver den.
Rigtig god fornøjelse - og GLÆDELIG JUL!
Din vurdering
-
Julemenu
Stem her
( stemme)
Comments
No Comments