Se hvordan du laver en super lækker italiensk salat med melon, parmaskinke og pinjekerner. Salaten er god som forret eller tilbehør.
Italiensk salat med melon, parmaskinke og pinjekerner kan hurtigt blive din nye favoritsalat.
Dels fordi den selvfølgelig er nem at lave, men kombinationen af de gode råvarer giver altså en super smag.
Jeg har her anvendt en blandet napolitana salatblanding, der blandt andet kan købes i Coops butikker, men du kan også bruge spinat eller rucola.
Og så har jeg anvendt en halv frøskindsmelon, som jeg synes passer godt i salaten. Men andre typer melon er selvfølgelig også brugbare.
Opskriften er til fire personer.
Til italiensk salat med melon, parmaskinke og pinjekerner skal du bruge:
75 gram salat, gerne en Napolitana blanding
En halv frøskindsmelon
4 skiver parmaskinke
40 gram pinjekerner
2 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde citronsaft
Sådan laver du den lækre salat med melon, skinke og pinjekerner:
SE OGSÅ 4 lækre salater med spidskål
Salaten skylles i koldt vand, og slynges tør. Fordel den i et flot fad.
Frøskindsmelon halveres og kernerne fjernes. Skær den ene halvdel i mindre tern, og fordel dem over salaten.
Parmaskinken skæres i mindre stykker og kommes ved.
Dryp olivenolie og citronsaft over salaten.
Pinjekernerne ristes på en varm pande, og drysses over, og så er salaten klar til servering.