Den bedste opskrift på hvedeknopper til varme hveder til St. Bededag. Store og luftige hveder til den hyggelige tradition bededag, hvor de nydes med smør.
Se her hvordan du laver de bedste hvedeknopper til St. Bededag.
Lækre varme hveder, som du naturligvis nyder med smør.
Opskriften giver 20 hvedeknopper, så der bør være rigeligt til alle.
Opskrift på hvedeknopper
Hvedeknopper - opskrift på varme hveder til St. Bededag
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- De lækre hvedeknopper er nemme at bage, og her viser Flemming Nissen fra Flemmings Lækkerier hvordan du bager de varme hveder.
- Flemmings hvedeknopper bages ved 210 grader i ca. 13-14 minutter.
Video
Her er en anden opskrift på varme hveder, hvor du også får hele historien om hvederne.
Se også her hvordan du bager varme hveder med bagepulver - altså uden gær og hævetid.
Skriv din mening - på forhånd tak.