Her er opskriften på havregrynskugler med marcipan og kaffe. De skønneste konfektkugler til julen - eller når du har lyst til lidt sødt.
Sådan laver du de bedste havregrynskugler med marcipan og kaffe.
Havregrynskuglerne er især populære ved juletid, og de er jo meget nemme at lave.
Her er lavet med marcipan og lidt kaffe - og det bliver konfektkuglerne kun bedre af.
Opskrift på havregrynskugler med marcipan
Havregrynskugler med marcipan og kaffe
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
- 100 g marcipan rives groft
- 75 g havregryn
- 100 g smør blødt
- 1-2 spsk. kaffe stærk og kold
- 5 spsk. flormelis
- 2 spsk. kakao
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen (jeg brugte el-mikseren).
- Smag blandingen til, tril så til kugler, som vendes i kokosmel eller perlesukker - eller begge dele.
- Sættes køligt, ikke i køleskab, til de har sat sig og lægges så i en lufttæt beholder. Opbevares køligt.
Tips
De lækre havregrynskugler med marcipan og kaffe er gode til julen, men må naturligvis spises når man synes. Den slags er der heldigvis ikke regler for.
Se også disse opskrifter:
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her