Denne opskrift på gulerodskage fra New Orleans blev af Newyorker By Heart betegnet som verdens bedste gulerodskage. Den er ægte amerikansk og super nem!
Gulerodskage fra New Orleans lyder typisk amerikansk, og det er da også lige hvad både opskrift og kage er.
En gulerodskage præcis som den skal bages, og selv blev kagen på Newyorker By Heart betegnet således:
"Den bedste gulerodskage der findes i hele verden - ja det er ihvert fald min påstand. Jeg ELSKER denne kage, som jeg synes smager helt perfekt."
"Det er en opskrift jeg har fået i USA - og som jeg måtte tvinge ud af vedkommende."
Gulerodskage fra New Orleans er beregnet til mindst 4-6 personer.
Ingredienser
375 g sukker (jeg nøjes dog med 325 g)
3 dl majsolie (eller anden madolie, men IKKE olivenolie!!)
4 æg
300 g mel
1 spsk. kanel
1 tsk. fint salt
2 tsk. natron
350 g revne gulerødder
50 g valnødder, evt. letristede
Frosting
125 g flødeost naturel (light er ok, hvis I føler for det)
50 g blødt smør (brug nu "rigtig" smør)
Vaniljesukker efter smag
200-250 g flormelis (jeg bruger MEGET mindre, da jeg godt kan lide den let syrlig - prøv Jer frem)
Fremgangsmåde
- Pisk sukker og olie cremet og pisk æggene i et ad gangen. Pisk rigtig, rigtig godt.
- Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen og vend gulerødder og hakkede nødder i til sidst.
- Fyld dejen i en smurt springform/lille bradepande.
- Bag ca. 60 minutter ved 175 grader.
- Afkøles på rist.
- Frosting: Pisk flødeost og smør cremet. Tilsæt vanilie og flormelis. Pisk frostingen glat. Smøres over den kolde kage og pyntes evt. med nogle hele valnødder.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!