Se hvordan du laver en grillet T-bone steak helt perfekt. Bøffen skal grilles i cirka tre minutter på hver side ved direkte varme.
Opskriften på grillet T-bone steak er beregnet til to personer, men du kan jo nemt gange den op til eks. fire personer.
Ingredienser til grillet T-bone steak
2 t-bone steaks på cirka 350-400 gram stykket
2 teskefulde olivenolie
1 presset fed hvidløg
2 teskefulde salt
2 skiver smør
Friskkværnet peber
Til lynsauterede grønsager
200 gram kartofler i små tern
2-3 gulerødder i små tern
1 grofthakket rødløg
Et halvt lille squash i tern
1 håndfuld frisk timian og rosmarin
Fremgangsmåde
- Tag bøfferne ud af køleskabet, og giv dem en god omgang salt på begge sider. Lad dem trække i 20 minutter.
- Mos olivenolie og presset hvidløgfed samen. og smør dine t-bones med hvidløgsmarinaden. Lad dem trække i 10 minutter.
- Gør grønsagerne klar, og kom dem i en skål.
- Grill t-bones ved direkte varme, og det sker ved en god varme.
- De skal have cirka tre minutter på hver side, men dem hele tiden efter et minuts tid.
- Tag dem af grillen, og krydr med friskkværnet peber.
- Varm lidt olie på panden (eventuelt en grillplade på grillen), og sautér grønsagerne ved høj varme. De steges møre sammen med timian og rosmarin, hvilket tager 5-7 minutter, som passer perfekt mens bøfferne hviler.
- Krydt med salt og friskkværnet peber.
Anret T-bone steaks med en skive smør (du kan eventuelt lave persillesmør) og de lynsauterede grønsager.
Servér eventuelt med et stykke hjemmebagt focaccia brød.