Se hvordan du laver en grillet T-bone steak helt perfekt. Bøffen skal grilles i cirka tre minutter på hver side ved direkte varme.
Opskriften på grillet T-bone steak er beregnet til to personer, men du kan jo nemt gange den op til eks. fire personer.
Ingredienser til grillet T-bone steak
2 t-bone steaks på cirka 350-400 gram stykket
2 teskefulde olivenolie
1 presset fed hvidløg
2 teskefulde salt
2 skiver smør
Friskkværnet peber
Til lynsauterede grønsager
200 gram kartofler i små tern
2-3 gulerødder i små tern
1 grofthakket rødløg
Et halvt lille squash i tern
1 håndfuld frisk timian og rosmarin
Fremgangsmåde
- Tag bøfferne ud af køleskabet, og giv dem en god omgang salt på begge sider. Lad dem trække i 20 minutter.
- Mos olivenolie og presset hvidløgfed samen. og smør dine t-bones med hvidløgsmarinaden. Lad dem trække i 10 minutter.
- Gør grønsagerne klar, og kom dem i en skål.
- Grill t-bones ved direkte varme, og det sker ved en god varme.
- De skal have cirka tre minutter på hver side, men dem hele tiden efter et minuts tid.
- Tag dem af grillen, og krydr med friskkværnet peber.
- Varm lidt olie på panden (eventuelt en grillplade på grillen), og sautér grønsagerne ved høj varme. De steges møre sammen med timian og rosmarin, hvilket tager 5-7 minutter, som passer perfekt mens bøfferne hviler.
- Krydt med salt og friskkværnet peber.
Anret T-bone steaks med en skive smør (du kan eventuelt lave persillesmør) og de lynsauterede grønsager.
Servér eventuelt med et stykke hjemmebagt focaccia brød.
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Snyde basser med creme
Mums - grillet asparges med parmaskinke
Mør og lækker kalveculotte i grill
Sådan laver du grillet spidskål
Sådan laver du grill koteletter
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.