Grillede vegetarburgere med plantefars, kryddermayo og lækre, ristede kartofler med peberfrugter passer til en hyggelig aften ved grillen.
Grillede vegetarburgere er et alternativ til burgere lavet af oksekød, og et lækkert alternativ.
De grillede bøffer er lavet af plantefars fra Planteslagterne og smager dejligt med rødløg, spirer, salat og ristede løg som fyld.
Dertil kan du servere ristede kartofler med peberfrugter. Alt i alt et sundt vegetarisk måltid, som alle kan spise, både kødspisere og vegetarer.
Opskrift på grillede vegetarbøffer
Ingredienser
- 1 pakke plantefars
- 1 pakke burgerboller
Indhold i burgeren
- Syltede agurker
- Salat
- Rødløg
- Spirer
Kryddermayo
- 3 dl mayonnaise
- 1 spsk. frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. peber
Ristede kartofler og bagt peberfrugt
- 600 gram kartofler
- 2 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 citron
- 2 fed hvidløg
- ½ dl olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
- Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Blend hvidløg og olie sammen til en hvidløgsolie, og hæld den over kartoflerne. Tilsæt herefter salt og peber.
- Skær peberfrugten i kvarte, og pensl dem med lidt olie. Læg peberfrugten på en bageplade sammen med kartoffelbådene, og bag det hele i 20-30 minutter, indtil kartoflerne er møre og peberfrugten ristet.
- Klargør salaten og resten af fyldet til burgeren. Grill herefter tomat og citron på grillen i nogle minutter. Form farsen til bøffer, og grill dem ligeledes på grillen.
- Lun burgerbollerne som anvist på pakken. Hak hvidløg og basilikum, og rør det i mayonnaisen.
- Når kartoflerne, peberfrugten og burgerbollerne er færdige, er du klar til at samle din burger.
Tips
Du kan lave dine egne syltede agurker ved at følge denne opskrift. Prøv også at servere burgerne med syltede rødløg eller denne dressing, som du måske kender fra Big Mac.
Se også nogle af vores andre opskrifter og indlæg:

Comments
No Comments