Prøv denne fantastisk lækre og cremede ginger beer float. Float er sodavand og is blandet sammen – og det smager lækkert, cremet og forfriskende boblende.
Du bliver nødt til at prøve denne fantastisk lækre ginger beer float, der kan laves på bare få minutter.
Vi har endnu ikke tradition for at lave de såkaldte floats i Danmark, men det er en skam, for de smager forrygende!
En float er en dessertdrik, der både indeholder sodavand og is – nogle steder kaldes den også en ice cream soda.
Det lyder måske umiddelbart mærkeligt, men isen giver en rigtig lækker cremethed, der blander sig med de liflige bobler fra sodavanden. Tilsammen giver det en rigtig lækker og mere frisk variation af en milkshake.
Jeg smagte floats for første gang i USA, der har tradition for at lave dem med deres root beer. Det lød så mærkeligt, at en madelsker som jeg bare måtte smage. Og jeg må indrømme, at jeg var overrasket over, hvor godt det smagte!
Denne ginger beer float smagte jeg i London, og da jeg elsker ingefær og ginger beer, er denne kombination bare helt perfekt.
Husk at tilføje en tynd ingefærkiks, som du kan bruge som en ske i toppen til at skovle lidt flødeskum blandet med ginger beer og is til den lækreste bid.
Velbekomme!
Ingredienser (1 person)
2-3 kugler vaniljeis
2-3 dl kold ginger beer
½ dl piskefløde
1 ingefærkiks
Evt. 1 cocktailkirsebær
Fremgangsmåde
- Pisk fløden til en let og cremet flødeskum.
- Kom 2-3 kugler vaniljeis i et glas (afhængigt af, hvor stort glasset er).
- Hæld ginger beer over vaniljeisen.
- Top op med flødeskum og pynt evt. med et cocktailkirsebær.
Servering
Sæt en krydret ingefærkiks på skrå i flødeskummet. Det smager fantastisk sammen med den lækre cremede ginger beer float og fungerer godt som en ekstra ske.
Server med sugerør.
Er du vild med ingefær, kan du også prøve denne opskrift på en sund sodavand med ingefær: Sund sodavand - danskvand med æblejuice og ingefær
Din vurdering
-
Ginger beer float
Stem her
( stemme)
Comments
No Comments