Main navigation

De lækre og gammeldags pebernødder indeholder de helt rigtige krydderier til julen. Pebernødderne bages i syv minutter, og de smager virkelig godt. Foto: Madensverden.dk.
Gammeldags pebernødder på 7 minutter
Julemedister skal forkoges og derefter steges ved middel varme i cirka fem minutter på hver side. Og se på billedet hvordan du nemt holder medisteren fast. Stik to træspyd ind på tværs af medisteren, og så har du styr på julemedisteren. Foto: Madensverden.dk.
Julemedister – med stegetid og et godt trick
Mør og saftig andesteg med svesker, der naturligvis skal nydes sammen med brunede kartofler.Anden steges i tre timer og 30 minutter ved 160 grader. Foto: Madensverden.dk.
Andesteg med svesker og brunede kartofler
En virkelig lækker og cremet risalamande, der laves med grødris og sødmælk. Risengrøden vendes med flødeskum, og serveres med kirsebærsauce og mandelsplitter. Perfekt risalamande til juleaften. Foto: Madensverden.dk.
Cremet risalamande (luftig og lækker)
Du kan meget nemt lave disse langtidshævede kærnemælksbrød, der selvfølgelig bages med kærnemælk. Dejen laves med manitobamel, og den skal blot røres sammen, hvorefter den hæver i otte timer. Foto: Madensverden.dk.
Nemme og langtidshævede kærnemælksbrød
De lækre og gammeldags pebernødder indeholder de helt rigtige krydderier til julen. Pebernødderne bages i syv minutter, og de smager virkelig godt. Foto: Madensverden.dk.
Gammeldags pebernødder på 7 minutter
Havregrødsboller er gode til skolemadpakken - og nemme at lave. De skal dog hæve natten over. De er lavet af havregrød og med kun lidt gær, og det gør, at de holder sig friske længe. Foto: Madensverden.dk.
Havregrødsboller – opskrift på boller med havregrød
Hasselback kartofler kaldes ofte fejlagtigt for hasselbagte kartofler, men uanset hvad du kalder dem, så er her opskriften på de perfekte hasselback kartofler. Kartoflerne pensles gerne med smør nogle gange undervejs. Foto: Madensverden.dk.
Hasselback kartofler – hasselbagte kartofler
Afkalkning af elkedel og kaffemaskine er nemt med eddike eller eddikesyre, der ret effektivt fjerner kalken. Husk at anvende den klare eddike, og aldrig den brune, der er tilsat sukkerstoffer. Eddike kan også anvendes til afkalkning af Nespresso-maskiner. Foto: Madensverden.dk.
Afkalkning af elkedel og kaffemaskine
Den bedste opbevaring af frugt og grønt kan være svær at huske. Nogle grøntsager har det bedst at ligge på køkkenbordet, mens andre skal i køleskabet. Og så er der nogle frugter og grøntsager som ikke må ligge i nærheden af hinanden. Foto: Madensverden.dk.
Se listen: Opbevaring af frugt og grønt
En rengøring af ovn kræver faktisk blot tre ingredienser, men derfor er der stadig et stykke arbejde der skal gøres. Men man kommer langt med sæbe og vand når ovnen skal gøres ren. Foto: Madensverden.dk.
Rengøring af ovn: Så nemt rengør du ovnen med 3 ting
De fleste har vist oplevet problemer med glaspest på, der er blevet vasket i opvaskemaskinen. Men det er fakstisk ret nemt at undgå. Til gengæld er det ikke til at fjerne glaspest når først skaden er sket. Foto: Madensverden.dk.
Sådan undgår du glaspest på glas i opvaskemaskinen
Madplan uge 51 står i høj grad i julens tegn, og indeholder alle opskrifter til den perfekte juleaften. Den står selvfølgelig på andesteg med brunede kartofler og en lækker andesovs, og der er risalamande til dessert. Foto: Madensverden.dk.
Madplan uge 51 med alle retter til jul
Madplan uge 50 byder blandt andet på disse lækre frikadeller, der steges på panden. Du kan også se frem til en nem hønsekødssuppe og en pizza calzone. Foto: Madensverden.dk.
Madplan uge 50 med inspiration til aftensmad
Madplan uge 49 byder blandt andet på pølsemix i ovn, men selvfølgelig også risengrød. Vi nærmer os jo julen med hastige skridt. Foto: Madensverden.dk.
Madplan uge 49 med ideer til nem aftensmad
I madplan uge 48 kan du blandt andet se den dejlige opskrift på forloren mørbrad, der steges i gryde. Her serveret med kartoffelmos og dampet broccoli. Foto: Madensverden.dk.
Madplan uge 48 med ugens spændende opskrifter
x
Følg os på Facebook her