Frisk pasta med hvidvinssovs og svampe er en dejlig ret, som kan laves temmelig hurtigt. Her er opskriften med rosmarinmandler som drys.
Frisk pasta med hvidvinssovs og svampe er en hurtig ret, men det er en lækker ret.
Her serveres pastaretten med en håndfuld rosmarinmandler, som man selv kan lave.
Du drysser blot finthakkede rosmarinblade og flagesalt over mandlerne, og blander det sammen.
Bag mandlerne i ovnen i et kvarter på 150 grader.
Se også andre opskrifter:
Opskrift på frisk pasta med hvidvinssovs
Ingredienser
- 250 gram brune svampe - i tynde skiver
- 250 gram cherrytomater - halveret
- 2 solohvidløg - halveret i tynde skover
- 2 spsk smør
- 1 sjat balsamico
- 450 gram kyllingbrystfilet
- 75 gram frisk spinat
- 3 dl hvidvin
- ½ dl fløde
- 2 tsk muskatnød
- 1 spsk rotisserie chicken rub
- flagesalt
- 1 håndfuld rosmarinmandler
- 2 håndfuld rucola
- frisk pasta - kogt efter anvisning
Sådan gør du
- Smelt smørret i en sauterpande og svits svampe, hvidløg og tomater sammen med et strejf muskatnød og rotisserie chicken rub.
- Når svampene er møre, tilføjes spinat, hvidvin og balsamico eddike og det må gerne simre lidt.
- Skær kylling i ønskede stykker og kom det i sovsen, lad retten småsimre 30 minutter.
- Anret maden på en tallerken, først lidt ruccola, så pasta, hæld sovsene over, tilføj lidt rosmarinmandler.
- Velbekommen
Tips
Du kan selvfølgelig bruge alle mulige slags nødder eller kerner til denne ret. Hvis du vil have en mere fed smag, kan du hakke valnødder og drysse ud over.
Du kan også riste pinjekerner eller græskarkerner på panden og bruge som drys.
En parmesan eller Grana Padano er også velegnet til denne ret. Riv osten fint og hæld den i en skål, så folk selv kan dosere.

Comments
No Comments