Se hvordan du nemt laver fladmast kylling. Det er nemlig en god metode, at slå kyllingebryst fladt med en kagerulle eller kødhammer.
Til fladmast kylling skal du til hver person bruge:
1 stort kyllingebryst på cirka 200 gram
2 spiseskefulde barbecue marinade - se opskriften i linket
Sådan laver du fladmast kylling på pande eller grill:
Start med at skære fedt og brusk af kyllingebrystet.
Læg så en frysepose på et skære bræt, og kyllingebrystet oven på denne.
Oven på kyllingen lægger du så endnu en frysepose, hvorefter du med en vis forsigtighed kan banke kyllingebrystet fladt.
Brug en kødhammer eller kagerulle.
Men du skal ikke smadre kyllingekødet fuldstændigt, blot slå det til en tykkelse som du kan se på billedet, så du får et jævnt og fladt stykke kød.
Nu kan du så grille det ved direkte varme eller stege det i lidt olie eller smør på en varm pande.
Læg kødet på grill eller pande, og pensl med barbecue marinaden.
Steg eller grill det et par minutter på den ene side, vend det fladmaste kyllingebryst om, pensl igen med marinade, og steg eller grill den osgå to minutter på den anden side.
Tag kødet af og lad det hvile et par minutter.
Her får du et stykke kylling med masser af smag - og som er meget mørt.
Nemmere bliver det ikke.

Comments
No Comments