Se hvordan du nemt laver fladmast kylling. Det er nemlig en god metode, at slå kyllingebryst fladt med en kagerulle eller kødhammer.
Til fladmast kylling skal du til hver person bruge:
1 stort kyllingebryst på cirka 200 gram
2 spiseskefulde barbecue marinade - se opskriften i linket
Sådan laver du fladmast kylling på pande eller grill:
Start med at skære fedt og brusk af kyllingebrystet.
Læg så en frysepose på et skære bræt, og kyllingebrystet oven på denne.
Oven på kyllingen lægger du så endnu en frysepose, hvorefter du med en vis forsigtighed kan banke kyllingebrystet fladt.
Brug en kødhammer eller kagerulle.
Men du skal ikke smadre kyllingekødet fuldstændigt, blot slå det til en tykkelse som du kan se på billedet, så du får et jævnt og fladt stykke kød.
Nu kan du så grille det ved direkte varme eller stege det i lidt olie eller smør på en varm pande.
Læg kødet på grill eller pande, og pensl med barbecue marinaden.
Steg eller grill det et par minutter på den ene side, vend det fladmaste kyllingebryst om, pensl igen med marinade, og steg eller grill den osgå to minutter på den anden side.
Tag kødet af og lad det hvile et par minutter.
Her får du et stykke kylling med masser af smag - og som er meget mørt.
Nemmere bliver det ikke.
Fladmast kylling laver du ved, at slå kyllingebryst med en kødhammer eller en kagerulle, så kyllingekødet bliver mere tyndt og fladt. Det gør kødet mere mørt og hurtigere at tilberede. Foto: Guffeliguf.dk.
Bag den legendariske hindbærsnittetærte
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.