Farverig salat med masser af smag og forskellige konsistens. En virkelig lækker salat, som både kan spises med et brød eller som tilbehør.
Farverig salat med sprøde rosmarinmandler og pistacienødder er både et flot syn og en velsmagende salat.
Server den som tilbehør til aftensmaden eller som hovedret til frokost og drys med en håndfuld spiselige blomster.
Her er brugt en salat, som er mikset i forvejen, men du kan bruge alle slags, fra rucola til babyspinat.
Se mere indhold og bliv inspireret her:
Opskrift på en farverig salat med nødder
Ingredienser
- 1 pakke mix salat
- ½ rød spidskål groft hakket
- 6 soltørrede tomater i olie groft hakket
- 4 spsk olie fra soltørrede tomater
- ost i flager
- 1 håndfulde rosmarinmandler
- 1 håndfuld pistacienødder
- 1 -2 avocado i tern
- 250 g cherrytomater halveret
- 1 håndfuld spiselige blomster
- 1 håndfuld tranebær
- 1 bakke blåbær
Sådan gør du
- Hak spidskål groft.
- Kom salat og spidskål i et fad og bland det sammen, fordel cherrytomater og soltørrede henover.
- Hæld olien over.
- Fordel avocado og stykkerne, tranebær og blåbær over salaten. Herefter ost, rosmarinmandler og pistacienødder.
- Til sidst pyntes salaten med spiseblomster.
Tips
Der findes mange spiselige blomster, så det er en god ide at tænke dem ind i forskellige salater.
I det hele taget pynter de flot, når du portionsanretter desserter og forretter. Om det er stedmoderblomster, bellis eller syrener - det ser flot og festligt ud.
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
Comments
No Comments