Det er ikke så ofte, at man kan gå på restaurant og spise tre retters middag for 215 kr., men i ugen op til vinterferien, gør Dining Week det muligt landet over.
Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at restauranter byder på en minimum tre retters menu til den samme, faste pris i uge syv, uanset hvor i landet du befinder dig.
I år er det ti år siden, konceptet opstod, og det er et koncept, som har fået mere og mere succes. Prisen er rørende lav i forhold til kvaliteten, og da der sjældent sker særlig meget i ugen op til vinterferien, er Dining Week blevet en mulighed, som ca. 100.000 danskere benytter sig af.
Samme pris overalt
Mere end 250 restauranter fordelt over hele landet deltager i Dining Week. Det vil sige, at du kan spise en tre retters middag med skaldyrsuppe, grillet okse med braiseret skank og efterårsbær med chokolade og vanilje på Bistro V i Aalborg for samme pris som en middag i København - nemlig 215 kr.
I København er flere af Tivolis restauranter også med i Dining Week. Her skal selvfølgelig betales entrebillet til selve haven, men der er rabat i uge syv, hvor Dining Week afholdes.
For at få billetter til en spiseoplevelse, skal man gå ind på Dining Weeks hjemmeside og bestille. Her kan du vælge landsdel, dato og madtype - for eksempel om det skal være vegetarmad.
10 retter for 500 kr
Som noget nyt i år tilbyder 11 virkelig gode gourmetrestauranter ti retters menuer for 500 kr. De fleste af dem ligger i København, men man kan også få de ti retter for 500 kr. i Nymindegab Kro i Nørre Nebel, Restaurant SuRi i Holbæk og Restaurant Moment i Rønde.
Alt i alt er der god grund til at glæde sig over, at restauranter over det ganske land serverer lækker mad til en pris, der både er til at forstå og betale.
Inspiration til dit eget køkken
Madensverden.dk har en kæmpe opskrifts-samling og langt de fleste er meget lette at gå til.
Hvis du har lyst til at kredse lidt mere for din familie, kæreste eller dine gæster, kan du finde nogle lækre opskrifter her.
En ægte fransk klassiker: Coq au vin
Sauce Bordelaise til helstegt oksemørbrad
Italiensk oksesteg - opskrift på oksebov som simremad
Din vurdering
-
Dining week