Hjemmelavede burgere med kryddermayo a la Newyorker By Heart. En god og amerikansk burgere med en nem kryddermayonnaise. Præcist som en burger skal smage.
Lækre og nemme burgere med kryddermayo a la Newyorker By Heart.
Klassiske amerikanske burgere, og parmesanosten giver en skøn smag til burgerbøfferne, mens kryddermayonnaisen har en virkelig lækker smag. Godt hjulpet på vej af røget paprika og lidt chilipulver, sidstnævnte kan også erstattes af lidt chipotle.
Der er også lidt revet peberrod øverst på burgeren, fordi det giver en rigtig god smag til burgere.
Burgerbøfferne er stegt på gasgrill, men de kan også steges i ovnen på en bageplade, hvor de skal have ca. 3-4 minutter på hver side, hvis bøfferne er 2 cm. tykke.
Bag gerne dine egne burgerboller med denne opskrift - eller køb nogle hos din bager.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på burgere med kryddermayo
Ingredienser
- 2 rødløg
- 4 skiver toastbrød
- 400 gram hakket oksekød
- salt
- peber
- 1 æg
- Lidt parmesan
Kryddermayonnaise
- 4 teskefulde mayonnaise
- 1 teskefuld ketchup
- Lidt røget paprika
- Lidt chili
Desuden
- 4 skiver bacon
- 4 burgerboller
- salatblade
- 4 tomater
- syltede agurker
- Lidt peberrod
- Lidt ketchup
Sådan gør du
- Varm lidt olie op på en pande og sauter løgene, til de bliver bløde, men uden at de tager for meget farve. Lad dem køle helt af.
- Blend brødskiverne til krummer og kom dem i en skål sammen med de øvrige ingredienser til farsen.
- Ælt farsen godt sammen med fingrene og form til 4 bøffer. Læg dem på at fad der er smurt med lidt olivenolie, dryp lidt olivenolie over bøfferne og sæt dem i køleskab i mindst 1 time, så hænger de færdige bøffer bedre sammen.
- Rør ingredienserne til kryddermayonnaisen sammen og stil til side.
- Steg bøfferne på en (gas)grill eller i ovnen, som beskrevet ovenover. Når bøfferne er næsten færdige, steges bacon sprødt og lægges til afdrypning på køkkenrulle.
- Flæk burgerbollerne og grill dem på begge sider på grillen.
- Smør den underste del af burgerbollen med lidt af kryddermayonnaise og læg så salatblade ovenpå.
- Så bøf, smurt med lidt mere af kryddermayonnaisen, derpå bacon, tomat, syltede agurker og revet peberrod.
- På den øverste del af burgerbollen kommes ketchup og den trykkes så ned ovenpå, som afslutning på burgeren.
Comments
No Comments