Brombærmuffins med hvid chokolade og friske bær er vildt nemme og hurtige at lave. Og så er de kønne og velsmagende som dessert eller til kaffebordet.
Brombærmuffins smager mildt og dejligt. Bærrenes syrlige sødme blander sig med den milde, hvide chokolade og udgør den perfekte kage. Og så er de tilmed utrolig nemme at lave. De kan pyntes med hvide chokoladestriber som på billedet, men du kan også selv gå amok i kreativitet og dekorere de små brombærmuffins.
Pluk for eksempel et par citronmelisseblade i haven og placer dem på chokoladen, inden den stivner, rør en creme cheese-frosting sammen eller drys chokoladen med perlemorsfarvet dekorationsglimmer. Mulighederne er nærmest uendelige.
Opskriften er udviklet af ODENSE Marcipan, og vi er glade for at have fået lov til at dele den med Madens Verdens læsere. Velbekomme.
Ingredienser
- 4 4 æg
- 3 dl sukker
- 1 spsk vaniljesukker
- 250 gram ODENSE Marcipan revet
- 4 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 150 gram smør smeltet
- 150 gram hvid chokolade grofthakket
- 125 gram brombær
Sådan gør du
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig.
- Tilsæt marcipan og pisk dejen igennem.
- Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Bland først med smeltet smør og dernæst chokolade.
- Fordel dejen i smurte muffinsforme og drys med bær.
- Bag kagerne ved 175° C i ca. 25 minutter.
Prøv eventuelt også disse opskrifter:
Comments
No Comments