Se opskriften på en sprød og lækker broccolisalat med æble, peberfrugt og tranebær. Broccoli- og æblesalaten er perfekt til stegt kød.
Broccolisalat med æble, peberfrugt og tranebær er en god og sprød salat, der passer perfekt som tilbehør til blandt andet en pandestegt ribeye.
En nem og egentlig simpel salat, men den smager altså virkelig godt.
Mange af os kender nok det med, at man altid blander den samme salat, fordi det er blevet en vane. Eller man ikke kan finde på kombinationer.
Så er det rart med lidt inspiration, og tranebær passer altså virkelig godt til æbler og broccoli.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på broccolisalat med æble
Broccolisalat med æble, peberfrugt og tranebær
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 1 broccoli gerne økologisk
- 1 rød peberfrugt
- 1 æble gerne Jonagold
- 1 håndfuld tørrede tranebær
- olivenolie
Sådan gør du
- Broccoli skæres i små buketter, der skylles i koldt vand. Kog en gryde med lidt letsaltet vand op, og damp broccolibuketterne i ét minut.
- Hæld straks vandet fra, og overøs med KOLDT vand, så du standser kogningen. Fordel i et fad.
- Rød peberfrugt skæres i små tern og kommes ved de dampede broccolibuketter.
- Æblet deles i kvarte, og kernehuset skæres fra. Skær æblestykkerne i mindre tern, og kom dem ved salaten.
- Tilsæt en god håndfuld tørrede tranebær (eller flere, hvis du synes), og vend broccoli- og æblesalaten forsigtigt rundt.
- Dryp til sidst med lidt olivenolie, og så er salaten klar til servering.
Se opskrifter på flere af vores gode og sunde salater her:
Kom med din kommentar her