Bimi med ostestænger er en lækker salat med de små broccoliasparges og fisk citrontimian. Serveres med smørstegte osteskiver.
Bimi med ostestænger er en rigtig god kombination. Især når du kombinerer de små broccoliasparges med frisk citrontimian.
Du får en herlig frisk smag, som er god i kombination med ost, der lige er ristet på panden i noget smør.
Derudover skal der nogle pæreskiver i salaten, som sikrer, at der også kommer lidt sødme i smagen. Alt i alt dejligt tilbehør til de fleste retter.
Opskrift på bimi med ostestænger
Ingredienser
- 1 håndfuld citrontimian finthakket
- 1 pose bimi
- ½ pakke osteskiver for eks. fra Karolines Køkken
- flagesalt
- ½ pære i tynde skiver
- 1 spsk smør
Sådan gør du
- Smelt smøret på en pande, læg osteskiverne på panden. Steg dem på hver side, til de gyldne og sprøde.
- Tag osten til side, og læg bimien sammen med halvdelen af citrontimian, vend det et kort øjeblik, så de bliver lunet.
- Kom bimi broccoli, pærer og de sprøde ostestænger i en skål, og drys med lidt flagesalt og det sidste citrontimian.
Tip
Du kan sagtens tilføje nødder eller mandler til salaten, så du får et sprødt element til din bimi med ostestænger.
Server salaten som tilbehør til fisk, kød eller vegetarretter. Du kan også spise den som en let frokostret med et godt brød til.
Se andre opskrifter på lækkert tilbehør:
Opskriften er udviklet af Maria Ullergaard:
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
Comments
No Comments