Bimi broccoli er en lækker grøntsag, som er velegnet både som tilbehør til aftensmaden og en snack før middagen. Her med ristede mandler.
Bimi broccoli med honningristede mandler er en lækker anretning, som du kan servere til alt fra fisk til kød.
Bimien er en relativ ny grøntsag herhjemme, den kaldes også aspargesbroccoli, og er hurtigt blevet populær. Den er nem at tilberede, og så smager den godt.
De ristede mandler giver lige nøjagtigt det knas og den sødme, som matcher grøntsagen. Og så er det hurtigt og let at lave.
Opskrift på bimi broccoli med mandler
Bimi broccoli med mandler
Ingredienser
- 1 pose bimi
- ½ spsk smør
- saltflager - gerne med trøffelsmag
- 1 sjat olivenolie
- 1 pose honningristede mandler
Sådan gør du
- Smelt smøret på en stegepande og læg bimibroccoli på. Steg dem ved middelvarme og hæld den lækre olivenolie over. Drys med saltflager - gerne med trøffelsmag.
- Bimierne skal kun lige lunes, så de stadig er sprøde.
- Læg dem på et fad og hæld væden over. Drys med lidt ekstra saltflager med trøffelsmag og fordel mandlerne udover bimi broccoli.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Du kan selv riste mandler i honning i stedet for at købe dem. Du skal blot varme en pande op på medium varme, tilsætte 1 spsk. honning og lidt salt til 100 gram mandler.
Lad dem glasere og tag dem af, når de er gyldne. Lad mandlerne køle af på bagepapir, så er de klar til dine bimi broccoli.
Se andre opskrifter her:
Del dine ideer og tanker med os andre her: